RUBIOMONOCOAT(RMC) je olje, ki zaščiti in obarva vaš les z enim samim nanosom. Je edino olje na bazi voska na tržišču, ki vam omogoča enostavno rokovanje in kasneje lažja popravila in obnove. Rubiomonocoat olje je izredno učinkovita in trpežna zaščita za vaš les, kateremu lahko vdihnete svežino ali pa na novo obrušeno podlago učinkovito in hitro obarvate in zaščitite ob enem. Ponujajo vam nešteto barv, od katerih je nekaj več kot 40, že standardnih. Olje se lahko po želji meša z drugimi toni. Pri olju Rubiomonocoat je žarek in moteč vonj preteklost. Olja so čisto naravna in ne vsebujejo topil za kar se industrija igrač z naravnimi materiali odloča za uporabo le-tega.

Neoporečnost olja RMC, dopušča možnost obarvanja otroških igrač, katere otroci lahko vnesejo v usta in so pri tem starši brez skrbi za zdravje svojega malčka. RMC olje je tudi primerno za kopalniški in kuhinjski pult, saj s svojo molekularno sestavo prodre globoko v les in ščiti pred vdorom vode, olj, mila, vina in ostalih pretečih dejavnikov. Z oljem RMC, ni več skrbi glede barvnih tonov vašega masivnega pohištva. Naj si bo vaša omara v spalnici, kopalniški ali kuhinjski pult, stopnice, okenske police ali parket, bo sedaj olje RMC vaše novo okno v svet.

Z veseljem Vam bomo ponudili vrhunske izdelke s katerimi boste podaljšali življenjsko dobo vašega parketa. Ponujamo Vam izdelke dostopne vsakomur, z najboljšimi karakteristikami in preproste za uporabo.

WOCA Denmark se lahko pohvali z najdaljšo tradicijo v proizvodnji premazov za zaščito lesa. V svojem segmentu ponujajo za profesionalno in za domačo rabo, veliko število izdelkov, ki zadovoljijo še tako zahtevnega kupca. WOCA proizvodi ponujajo dolgotrajno in trpežno zaščito, vaših že obdelanih tal, ne glede na zaključni sloj. Premazi, ki bodo zaščitili vaš lakiran parket na zelo enostaven in učinkovit način, so izključno delo strokovnjakov na tem področju. Naravna in neagresivna čistila za lakirane in oljenje površine, ne potrebujejo strokovnega znanja za rokovanje, a vseeno profesionalno opravijo svoje delo.

Madeži na oljenih in lakiranih parketih so sedaj preteklost, zahvaljujoč čistilom in pršilom za odstranjevanje madežev, Woca Spot Remover. Si želite vaše zunanje leseno pohištvo ali les očistiti sive patine, ki se s časom nabere z vremenskimi vplivi? Woca, Wood cleaner vam omogoča prav to. Očisti in odstrani vse trdovratne nesnage z vašega lesa in dopusti možnost nanosa zaščitnega olja, ki je lahko po želji obarvan ali zgolj naravnega videza. WOCA ima vedno pravo rešitev za Vas ne glede na vašo težavo.

Naslov: Tržaška cesta 57, Ljubljana
Telefon: 040 168 741

E-pošta: info@dekoris.si
Delovni čas:

Salon in trgovina odprta po dogovoru

Alex Kuduzović s.p.

Trgovina in storitve; parketi, talne in stenske obloge