"

 Prizadevamo si postaviti nove mejnike v prodaji gotovega in masivnega parketa, ki Vas bo prepričal s kvaliteto in drugačnostjo. Parketi DEKORIS so za tiste, ki želijo le najboljše za svoj dom in toplino z otipom pravega lesa. Veseli bomo vašega obiska.

"

Za Vas smo skrbno izbrali najboljše in najbolj dovršene izdelke na področju gotovih in masivnih parketov, keramike in stenskih oblog. Glavni del prodaje bazira na vrhunskih in nadstandardnih lesenih talnih oblogah (parket), ki je tako tehnično kot inovativno izdelan s posluhom do narave. Vsi proizvajalci parketa so izključno evropskega porekla in se dopolnjujejo v vseh pogledih.

Podjetje RUDDA se že vrsto let skrbno posveča lesu kot vodilni proizvajalec parketa v Avstriji, ki daje svojemu delu poseben in unikaten pečat. S pravo mero vneme sledijo trendu in so vseskozi v koraku s časom, kar kažejo sami izdelki, kateri v veliki meri predstavljajo unikate. Parket izdelan izključno po vaši želji je Austriawood parket. Podjetje s katerim smo pričeli sodelovanje po težnji za več. Ko nastopi čas opreme vašega doma s parketom, vam s pomočjo podjetja Austriawood omogočimo homogenost oblike, barv in dimenzij lesa, ki vam bo pisan na kožo.
Lahko se pohvalimo z odličnimi sredstvi za obnovo in zaščito lesa, saj ponujamo rešitev za skoraj vsak problem. Tako za lakirane kot za oljene površine. Širok izbor čistil in zaščite za les je vedno na voljo.
Podjetje Marca Corona  je vodilno podjetje v svetu na področju izdelave italijanskih keramičnih ploščic. Združevanje izredne tehnične predstave s tipičnim stilom in eleganco ter najboljšimi “Made in Italy” izdelki.
 
Panel Piedra izdeluje zidne panele že od leta 1974.
S svojo multinacijonalno naravo so zapolnili mnoge kontekste. Edinstven design in natančnost pri sami izdelavi posameznega panela lahko konkurira široki paleti ponudnikov, ki poskušajo posnemati te čudovite kreacije.

Naslov: Tržaška cesta 57, Ljubljana
Telefon: 040 168 741

E-pošta: info@dekoris.si
Delovni čas:

Salon in trgovina odprta po dogovoru

Alex Kuduzović s.p.

Trgovina in storitve; parketi, talne in stenske obloge