Mafi izdeluje parket že vrsto let izključno in samo v Avstriji. Vsak parket je popolnoma ekološko in individualno prilagojen za vsako stranko posebaj, ki je izdelan v večji meri z rokami kot s stroji, v le štirih dneh.

Katalogi

Podjetje RUDDA se že vrsto let skrbno posveča lesu kot vodilni proizvajalec parketa v Avstriji, ki daje svojemu delu poseben in unikaten pečat. Rudda že vrsto let skrbno izbira kakovosten in trden hrast iz osrčja gozdov svojega rojstnega mesta Heidenreichstein. S pravo mero vneme sledijo trendu in so vseskozi v koraku s časom, kar kažejo sami izdelki, kateri v veliki meri predstavljajo unikate. Podjetja, ki jim želijo slediti se le bežno približajo tistemu kar pri parketu RUDDA pravimo pristnost.

Parket izdelan pri podjetju RUDDA lahko leta in leta občudujete v svojem domu z le malo skrbi in nege. Parket, ki vas bo prepričal z dotikom, enostavnim vzdrževanjem in kateri bo dolga leta krasil vaš dom ter navduševal vas in vaše goste.Avstrijski proizvajalec gotovih parketov RUDDA vnaša v naš dom čutnost tretjih dimenzij kjer skrbijo za to, da les ostane pristen in unikaten. Velik izbor skobljanih parketov, ki pa so izključno ROČNO delo, saj je vsaka deska unikat. Naj hoja po lesenih tleh postane doživetje.

Katalogi

Pri mladem in uveljavljenem podjetju Austriawood / EDM (Edeldielen) lahko izbirate poljubne dimenzije, oblike in posebne zaključne obdelave v več kot 40ih niansah, ki so izključno narejene po vaših željah. Austriawood / EDM, je podjetje s katerim smo pričeli sodelovanje po težnji za več. Ko nastopi čas opreme vašega doma s parketom, vam s pomočjo podjetja omogočimo homogenost oblike, barv in dimenzij lesa, ki vam bo pisan na kožo. Vaša želja po kakovosti parketa, ki vam bo ustrezal tako po videzu kot po vrednosti, si z njihovo pomočjo lažje sežeta v roko. Izberite vrsto lesa in poljubno dimenzijo, naj si bo površina gladko brušena ali skobljana,

sedaj to ni več vprašanje, temveč izbire barve.

Več kot 40 različnih tonov, zadovolji

še tako zahtevnega kupca.

Uporabljajo le najboljša olja s

katerimi lahko niansirate tudi

kuhinjske in kopalniške pulte, saj so

neoporečna in 100% naravna.

Messina_01
sotille_14
475BWAY_04
Chateaux_Nr4_01
Apartment_2
Apartment_3
475BWAY_07
475BWAY_09
franklin-st-duplex_14
franklin-st-duplex_10
Charles st_08
Nevada_Detail
475BWAY_10
franklin-st-duplex_16
sotille_10
Vienna City Apartment 3
Silver_Mine_Detail
13th-street-loft_07
Kentucky_02.jpg
Montana.jpg
13th-street-loft_03
Silver_Mine_01
Versaille_02
13th-street-loft_10
Chateaux_Royal_01
Bordeaux_Detail
13th-street-loft_06

Naslov: Tržaška cesta 57, Ljubljana
Telefon: 040 168 741

E-pošta: info@dekoris.si
Delovni čas:

Salon in trgovina odprta po dogovoru

Alex Kuduzović s.p.

Trgovina in storitve; parketi, talne in stenske obloge

franklin-st-duplex_16