top of page
logo_bel-07-07.png

Skrbno izbiramo le najboljše in najbolj dovršene izdelke na področju gotovih in masivnih parketov.

 

Glavni del prodaje bazira na vrhunskih, nadstandardnih lesenih talnih oblogah - parket, ki je tako tehnično kot inovativno izdelan s posluhom do narave. Vsi proizvajalci parketa so izključno evropskega porekla in se dopolnjujejo v vseh pogledih.

​Izbrali smo dobavitelje, ki izdelujejo le najboljši in najbolj dovršen gotovi in masivni parket. Za zaščito in vedno svež videz, pa poskrbimo z vrhunskimi čistili, premazi in olji.


 

Kakovostni, dovršeni

in skrbno izbrani izdelki

Ročno izdelan parket

Inženiring

V sodelovanju z oblikovalci vam lahko ponudimo svetovanje na področju opreme in drugih potrebnih virov pri gradnji ali obnovi vašega doma.
Le-ti so v stiku z preverjenimi in tehnično podkovanimi obrtniki, ki so zaupanja vredni in imajo ne malo izkušenj pri svojem delu.
Med temi so podejtja;
Grm K., Duxa interior, Livein, Celovito, AlfaNatura, ...

Zastopstvo

V sklopu naše ponudbe se lahko pohvalimo z poslovnimi partnerji kot so: Austriawood & Co, Rudda, Mafi, Bjelin, Rubiomonocoat, Monolitinvest, GreenFlor, Marcacorona ceramiche, ...

Partnerji dobavitelji parket
Ekološko dovršeni in neoporečni gotovi parketi

Ekološko

Pod našo streho gostimo gotovo najboljo ekološko podjetje z vsemi pripadajočimi certifikati kot je LP/certificated Living Product, Co2 Free, Certificated Green in še bi lahko naštevali. Olja Rubio, ki jih uporabljamo na parketu Austriawood so ena najbolj ekološko dovršenih olj, ki jih lahko uporabljate tudi na površinah, ki so v stiku z hrano. Lepila, ki jih uporabljajo naši dobavitelji so popolnoma neškodljiva celo na talon ogrevanem estrihu ter mnogo več…

Svetovanje

V našem salonu parketa vam ponujamo predvsem svetovanje za vaše boljše jutri in ne ponujamo zgolj klasične prodaje saj nam je obstoj na našem trgu in skrb za vaše boljše počutje v novem ali prenovljem domu na prvem mestu. Težko nas izzovete z vprašanjem na katere ne bomo mogli odgovoriti ali svetovati tako, da vam bo v vašo prid.
Poizkusite, mnoge smo navdušili, zakaj nebi še vas …

Strokovni pristop in svetovanje pri nakupu parketa
Stopite z nami v stik

Hvala za poslano!

svetovanje
inzeniring
zastopstvo
ekolosko
bottom of page